Ilyenkor szoktam mondani, hogy lehull a lepel a testünkről és előkerül az amiért egész évben megdolgoztunk!

Van aki alig várja a fürdő ruha szezont, van aki a háta közepére kívánja és van akit meg hidegen hagy ,hogy hogy néz ki!

Azért legyünk őszinték, a dicséret ,az elismerés és a figyelem mindenkinek jól esik. Az pedig ha megvető tekintet vagy esetleg gúnyos mosoly szegeződik nekünk az senkinek se esik jól és nem tudunk elmenni mellette! Azért mert jelenleg van némi fölösleg  rajtad, azért ez nem azt jelenti, hogy harakirit azaz rituális öngyilkosságot kell elkövetned.

Van ettől humánusabb és célravezetőbb módszer is a probléma kezelésére!Íme az arany szabályok, amik leolvasztják a fölösleges kilókat és megakadályozzák, hogy azok vissza jöjjenek!

  1. Kezdj el mozogni vagy sportolni! Válassz ki olyan mozgásformát, amit szívesen csinálsz és nem kell mindig megerőszakolni magadat, amikor elkezded! Az is sokat jelent ha esténként sétálsz egy keveset, majd fokozatosan növeled a távokat és a terhelést!
  2. Egyél rengeteg zöldséget és igyál zöld turmixokat! A zöldségek rengeteg tápanyagot tartalmaznak és tele vannak rosttal. Ezek azt eredményezik, hogy nem leszel éhes és kisebb az esély arra, hogy szemét kaját vigyél be a szervezetedbe!
  3. Lődd ki az étrendedből a cukrot és fehér liszteket.  Ezek olyan szénhidrátok, amik jelentősen elősegítik a hasi test zsír vastagodását és a cukorbetegségre való hajlam kialakulását.
  4. Aludj és pihenj eleget, mert a regeneráció a növekedési hormon termelését segíti elő, ami nem csak izom építő, hanem még zsír bontó is! A kialvatlanság meg a kortizol nevű hormont erősíti (zsírosodni fogsz tőle)
  5. Mondd el minden reggel a titkos varázs igét, amit csak a beavatottak tudnak!😊

Amennyiben ezt a 4 + 1  pontot beteszed az életedbe, akkor nagy baj nem lehet. Természetesen minél jobban és tervszerűen alkalmazod a pontokat, annál hatékonyabban tudsz eredményt elérni.

Nem kellene zsírégetők és csoda szerek, de még varázsigékre sincs szükséged, hiszen a tested maga egy csoda, csak lehet még nem ismerted ki. Szokták mondani, hogy a szépség belülről fakad! Ésss tényleg. A ruha és a smink szart sem ér ha valakinek a teste beteg és elhízott.

Ha viszont fitt vagy akkor mindegy milyen ruhát veszel fel és még sminkre sincs szükséged!

Legyetek győztesek a hétköznapok csatáiban!
Gladiátor Life