A GLADIATOR LIFE az nem más, mint egy táplálkozási, sport és mentális fejlődést előidéző rendszer.

A Gladiator Life védjegy története

Én és a párom is szeretjük a letűnt korok nagy harcosait. Az egyik kedvenc korszakunk a Római birodalom tündöklése volt. Bár nem értünk egyet a rabszolgatartással, és úgy gondoljuk, hogy az ilyesfajta társadalmak halálra vannak ítélve. Viszont akárhogyan is, de nyomot hagytak a történelemben. Kiváló építészeti remekműveivel, megtörhetetlen hadseregeivel, csodálatos ételeivel, valamint azzal, ami minket – és nyugodtan mondhatom, hogy az emberek nagy részét megfogta – a Gladiátoraival.

Gyerekként, amikor az ember lát egy Gladiátorokról szóló filmet, azonnal tud velük azonosulni. Szeretne éppoly erős, bátor és megtörhetetlen lenni, ott lenni az aréna homokjában, körülötte az örjöngő tömeggel, és képesnek lenni félelmet nem ismerően szembenézni a dicső halállal. Sokan legyintenek, hogy még kész szerencse, hogy a mai kényelmes világban már nincs szükséges acéledzett idegekre, állóképességre és izmokra. Pedig ez nem igaz. Mai napig folynak az életre-halálra szóló küzdelmek. Csak ezeket a küzdelmeket már az élet színpadán vívják. Ezeket a csatákat győztesen csak igazi harcosként tudjuk  megvívni.

Egy Gladiátor élete

Elsőként ismerjük meg, kik is voltak ők valójában. Számtalan legenda és mítosz övezi ezt a világot. Az emberek viszont csak keveset tudnak e nagyszerű harcosok életéről, mindennapjairól. Ez alól mi sem voltunk kivételek, ezért - nem volt egyszerű -, de beleástuk magunkat a témába.

A Gladiatorok (mai szemmel nézve is) koruk csúcssportolói voltak. Rekord összegekért adták-vették őket a rabszolgapiacokon. Egy gladiatoriskola vette meg őket, amit Ludusnak hívtak. Onnantól ez a hely lett az otthonuk, a kiképzésüknek és új családjuknak a helyszíne. Hosszú és költséges volt a kiképzésük. Csak kevesen lettek bajnokok és igazi Gladiatorok. Mivel óriási összegbe került egy Gladiator „felnevelése”, ezért vigyáztak is rájuk. Nagy tisztelet övezte őket az egész római birodalomban. A nők bálványozták őket.

Számtalan szabad római polgár is volt, aki maga is a dicsőség, hírnév reményében elszegődött Gladiatornak. Sőt, még olyan császár is volt, aki egy-egy viadal kedvéért maga is beállt a Colosseumba.

Miután egyre jobban megismertük a Gladiátorok életét, mi is elkezdtünk azonosulni ezzel az életérzéssel. Mert, ha valaki Gladiatorrá akar válni – át kell éreznie, mi is ez valójában. Bár az idő kerekét visszaforgatni nem tudjuk, azért a történelem hasábjainak egy-egy csipetjét újra életre tudjuk kelteni.

Hogyan válhatunk Gladiátorrá?

Számtalan küzdelem, játszma és probléma van az “élet Colusseumában”. Ezek természetesen megoldásra várnak. Ha az ember problémaként fogja fel őket, akkor azok is maradnak. Viszont, ha egy játszmának, vagy éppen egy rövid lefolyású csatának tekintjük, amit szeretnénk megnyerni – akkor sokkal élvezetesebb lesz a küzdelem.

Az élet egy játszótér.

Egy modern aréna, ahol kiéhezett, harcra kész Gladiátorok várják, hogy összecsapjanak veled, hogy ők legyenek a győztesek.

Végül az fog nyerni, akinek több tudása van saját magáról, az ellenfélről, és az élet szabályairól, összetevőiről.

A testedet táplálni, edzeni kell, hogy erős és energikus legyen, mint egy modernkori Gladiatornak.

Az élet akadályait csak energikusan tudod legyőzni!

Egy bajnok viszont nemcsak az erejének köszönhetően bajnok, hanem a tudásától is!

Ebben segít neked a GLADITOR LIFE!