Te is tapasztalod, hogy az ember életében folyamatosan jönnek a gondok? Érezted már azt, hogy a problémák véget nem érőek, és maguk alá akarnak temetni?

Nos, üdv a klubban.

A problémát definiálhatjuk úgy is, mint egy feladat, ami megoldásra vár, egy olyan dolog, amit nehéz megoldani.Amikor a különböző médiumokat figyeli az ember, várhatóan a közeljövőben megszaporodik a problémák száma. Olyan, mintha nem akarnának elfogyni. Amikor a személy megold egyet, máris kap helyette kettőt.
Azt tudnod kell, hogy az embernek van egy olyan zseniális képessége, ami az ezen a bolygón élő fajok egyikének sincs. Ez a képesség tette őt a föld uralkodó fajává.Ez a képesség pedig a gondolkodás képessége. Igen, ezzel mindannyian rendelkezünk. Van, aki jobb képességekkel rendelkezik, és van, aki kisebbekkel.

Az ember az általános problémamegoldó képességét, azaz a józan eszét, 2 fontos tényezővel tudja befolyásolni. Azaz növelni és rontani!Ezt, ha megérted, és elkezded alkalmazni az életedben, akkor, Kedves Barátom, javulni fog jelentősen a problémamegoldási a képességed. Vagyis képes leszel rá, hogy megold őket.
Így fog átalakulni a probléma megoldássá!

Nem csigázlak tovább, elmondom ezt a 2 egyszerű tevékenységet, ami viszont varázslatos!

  1. ALUDJ ELEGET
  2. LEGYÉL JÓL TÁPLÁLT

Nézzük csak meg egy picit nagyító alatt ezt a két tevékenységet. Aki fáradt, annak nincs energiája, feszült, türelmetlen, nem igazán megoldásokban gondolkozik. Egy probléma megoldásához pedig sok-sok energia és türelem kell!

Az, aki éhes, az pedig szintén a fent felsorolt tüneteket fogja produkálni. Akinek viszont jól lakott és jól táplált a teste, annak hamarabb jönnek a megoldások!
Nem kell elhinned azt, amit mondok, elég, ha kipróbálod magadon.  Nézd meg azt, amikor megfelelően kipihened magad és megadsz a testednek minden szükséges tápanyagot. Majd így gyürkőzöl neki egy problémának.

Azt is megnézheted, hogy ha fáradtan és éhesen kezdesz bele valamibe.
Hasonlítsd össze a kettőt és nézd meg az eredményeket!

Ez a Blog azért született, hogy nagyobb megértésed legyen Kedves Olvasó a testedről, az ételekről, a sportról és az élet meghatározó területeiről.
Ezért próbálok egyszerűen és érthetően fogalmazni, és „józan paraszti ésszel gondolkozni”.

Azzal tudsz még jobban javítani a saját életeden, ha a környezeted is jól működik, és ennek érdekében nekik is elküldöd a Gladiátor Blog linkjét!

Légy győztes a hétköznapok Csatáiban!
Bodnár Gladiátor Ákos