A világon számtalan napi haláleset köthető zsírégető szerekhez. Lehet nálad is van, mint egy kibiztosított kézigránát, ami bármikor felrobbanhat….

Végzetes megváltás

Valamelyik nap az egyik ismerősöm egy „zsírégetőről” kérte ki a véleményem. Mondta, hogy most ezt használják sokan, és hogy mennyire látványos eredményeket lehet vele elérni. Kértem, hogy küldje már át a nevét, az adatait, és utánanézek.

Ez a “varázsszer” a REDUKTIL SIBUTRAMINE.

Itt egy fotó róla, hogy be tudd azonosítani:

A tájékoztató írja is, hogy kinek ajánlott:

Elhízottaknak és olyan túlsúlyosoknak,akiknek ehhez kapcsolódó rizikófaktoruk van.

Tehát ez egy megoldást ajánl az elhízásra méghozzá a következő képen:

  • A készítmény növeli az étkezést követő teltségérzést, ezáltal csökkenti a kalóriabevitelt…
  • Fokozza a szervezet alapanyagcseréjét (Ez azt jelenti, hogy a testednek pihenő állapotában mennyi kalóriára van szüksége ahhoz, hogy normálisan működjön és nem az, hogy hányszor mész wc-re)…
  • Megemeli a pulzusszámot ezáltal égeti a zsírt a szervezetben…

Na, ez eddig szép és jó, bár nem tudom, mi a viharért kellene ezen hatások kiváltásához gyógyszert szedni, amikor:

  • A teltségérzés legjobb módszere a rostban gazdag élelmiszerek fogyasztása. Ráadásul a vércukor háztartásnak is sokkal jobb, és nem mérgező! Arról meg nem is beszélve, hogy az ilyen jellegű tápanyag forrásoknak a kalóriatartalma igen alacsony.
  • Ahhoz, hogy a test alapanyagcseréjét meg tudjuk növelni érdemes az izomzatot fejleszteni, erre az egyik legjobb módszer a sport. A Mozgásnak ráadásul számtalan pozitív élettani hatása mellett még van egy olyan tulajdonsága hogy a sportolás közben és utána lévő kalória felhasználást is növeli!
  • Az, hogy a megnövekedett pulzus égeti a zsírt, nem feltétlenül igaz, hiszen a szervezet a testbe bevitt mocsok kaját fogja elsőnek lebontani. Ha valaki mégis vágyik a magas pulzusra, akkor menjen sportolni. Azt természetesen emeli, és ténylegesen segíti a zsírégetést.

Az apróbetűs mellékhatásokról

Most beszéljünk az apróbetűs részről, hogy miért káros fogyasztani…

A tájékoztató megnyugtatóan közli:

A mellékhatások általában nem súlyosak, múló jellegűek, és a kezelés megszakítását nem teszik szükségessé.
Mellékhatások: Szapora szívverés, vérnyomás emelkedés, kipirosodás, émelygés, zsibbadás, bizsergés, fejfájás, szédülés, izzadás, ízérzékelési zavar, étvágytalanság, székrekedés, szájszárazság, álmatlanság, májenzim és vérkép eltérések, pszichotikus tünetek.
A megvonási tünetek fejfájás és étvágynövekedést eredményeznek.

Zsír, nézzük, akkor mit is vásárolunk…

- Szapora szívverés, szívdobogás érzés: Azaz túl leszel pörögve, és nem fogsz bírni aludni. Krónikus kialvatlanságban pedig öröm az élet, nem?

- Vérnyomás emelkedés: Szóval ez vérnyomásnövelő szer… Ezzel az a baj, hogy aki el van hízva, annak eleve magas a vérnyomása. Nincs másra szüksége, mint egy jó kis szívrohamra.

- Kipirosodás: Azaz lángvörös a fejed, és legalább nem kell szoliba járni, max. egy nap többször is megjegyzik, hogy jól leégtél.

- Émelygés: Azaz hányás érzés, ami a hányást előzi meg, viszont itt hányás nincs (amitől végre megkönnyebbülne), csak az émelygés.

- Zsibbadás, bizsergés: Azaz a test különböző részei kezdenek érzéketlenné válni. Ha volt már olyan, hogy elaludtad a kezed vagy valamelyik testrészed, akkor tudod, mire számíthatsz.

- Fejfájás: Ezt nem kell elmagyaráznom, hogy milyen érzés

- Szédülés: Az émelygéssel együtt remek kombináció. Alig várod szerintem…

- Izzadás: Azaz ömlik rólad a víz, ha kell, ha nem, mert meleged van állandóan. Amellett, hogy egy idő után kezd büdös lenni, elég ciki is, hogy a ruhád át van ázva, mintha esett volna az eső.

- Ízérzékelési zavar: Ennyi erővel egy adag szalmát is ehetnél, annak se sok íze van. Az ételek íz nélkül nem fognak sok örömet okozni.

- Étvágytalanság: Ha nem eszel, mert nem kívánod az ételt, akkor bizony elég ingerült leszel és tompa. Nem tudsz gyorsan gondolkodni, és gyatra lesz a problémamegoldó képességed, ami számtalan baj forrása lesz.

- Székrekedés:  Tehát, ha kimész a wc-re olyan lesz mintha meg akarnál szülni, ráadásul a belekben felhalmozódott méreganyagok sem tudnak kiürülni.

- Szájszárazság:  Azaz nem lesz nyál, ami a szájban lévő baktériumokat kiüríti, és elkezd büdös lenni a szád. Ja, és ez a fogaknak sem tesz jót.

- Álmatlanság:  Ahogy korábban írtam, nem alszol, nyűgös leszel. De nagyon.

- Májenzim és vérkép eltérések: Tehát belső szerveid kezdenek rosszul működni, ami újabb betegségek kialakulását jelenti.

- Pszichotikus tünetek: Magyarul idegbeteg leszel, és mindenfelé konfliktusokba fogsz keveredni az emberekkel, a környezeteddel. De legalább jól megmondod a frankót, csak nem lesznek barátaid.

- A megvonási tünetek fejfájás és étvágynövekedést eredményeznek: Tehát, ha abbahagyod, akkor bármi csekély előnyre is tettél szert, minden visszaáll a régibe.

While trying to take another photo, my friend (whose hand it is) got the back of her head completed soaked by a large wave and this was the photo we ended up with instead, which I rather like. I wanted to get a more unique photo of this commonly photographed landmark and I believe I achieved that even if it wasn’t what was initially planned.
Photo by Jack B / Unsplash

Ez aztán BARÓ!

Kész szerencse, hogy mindössze 17.500 Ft hozzájutni a fenti “előnyökhöz”...

Nem tudom Te, hogy vagy vele, de engem hihetetlenül dühít ez a sok marhaság, ami az interneten kering.

Egy elhízott ember felmegy a netre, beüti a keresőbe a kívánságait, az meg kiadja ezeket a legális drogokat, és bármikor meg tudja rendelni. Vagy lemegy a helyi edzőterembe, ott körülnéz, odamegy a legnagyobb marhához, és kikéri a „szakvéleményét”  a fogyásról, és máris beszerez tőle egy drága adag szemetet.

Olyan, mintha beülnél egy olyan hullámvasútba, aminek nincs biztonsági öve. Lehet, hogy túléled, de inkább ne próbáld ki!

A gyors megoldás nem megoldás. Ne feledd, hogy a munkát nem lehet megspórolni, ha valódi eredményekre vágysz. Ezek a szerek csak a halál felé visznek, hiszen akár az
életedbe is kerülhet a használata, viszont az ígért eredményeik nem tartósak.

A számodra megfelelő táplálkozás és a sport az ami kívánatos eredményeket hoz, és mi ezzel foglalkozunk.

Iratkozz fel hírlevélre: